Wij bieden u dé op maat gesneden oplossing

Heeft u ooit gedroomd over één gebruiksvriendelijke verhuis software voor uw opname, offertes, werkbonnen, dozenregistratie, opslag, planning, facturatie en meer?

Wij bieden u dé op maat gesneden oplossing. Via onze verhuis software, volledig in uw huisstijl, kunt u met gemak uw verhuisbedrijf eenvoudig automatiseren. Alles online en vooral, betaalbaar! Met uw collega's eenvoudig samenwerken met gedeelde documenten in de cloud. Waar u ook bent, met pc, tablet of smartphone kunt u altijd doorwerken.

Een eenvoudige stap naar efficiënter werken is dichterbij dan u denkt

1
image-kantoor
Op kantoor

met PC, internet en gedeelde info, online samenwerken met uw collega's

2
image-kantoor
Onderweg

uw opname per ruimte en met enkele kliks een overzicht en offerte gereed.

3
image-kantoor
Cloud werken

om thuis of onderweg uw werk af te ronden, geen probleem, 24/7, waar u ook bent!

Eén softwarepakket met vele mogelijkheden

Met de software van Move Solutions heb je alles in huis om eenvoudig je bedrijfsprocessen efficiënt te laten verlopen. Van opname tot facturatie, van offertes tot opslag, materialen en planning. Wat heb jij nodig? Wij laten u graag kennismaken met ons systeem!

Neem contact met ons op »

De ERP software van Move Solutions is een bewezen systeem voor de verhuisbranche en kan volledig worden geintegreerd met uw andere ict oplossingen.

Vanuit de kennis en expertise van verschillende verhuisbedrijven zijn alle onderdelen logisch en met alleen de benodigde onderdelen ontwikkeld. Zo kunt u snel en doeltreffend werken en heeft u niet te maken met algemene software waar u uw bedrijfsactiviteiten mee moet volbrengen.

Met gebruikmaking van technieken van deze tijd en alles online bent u verzekerd van software die jarenlang meegaat en u geen stap achterwaarts maakt. Wij blijven voorop lopen met ontwikkeling zodat elke investering voor nu en de toekomst is.

drive01
drive02 drive02 drive02

Diverse features

Onze software is voor zowel de particuliere- als zakelijke markt ingericht. Bepaal zelf de items die u nodig heeft om de software op uw wensen af te stemmen. Onderstaand een korte introductie van de diverse mogelijkheden:

Leads

Uw aanvragen via uw website of leadwebsites automatisch gekoppeld. Geen handmatig overkloppen, meer overzicht en de juiste opvolging van uw leads. Zo heeft u meer controle over uw aanvragen en kunt u actief uw klanten benaderen

Opname via tablet

Voor particulier of zakelijk, alle verhuisobjecten per ruimte onderverdeeld, snel aan te klikken voor aantallen, opslag, niet mee, grote stukken, demontage etc. en nog veel meer om uw taxatie compleet te maken. Zelfs foto's met uw tablet te maken en koppelen. Aan alles is gedacht......

Offertes

I.c.m. de opname kunt u eenvoudig en snel uw offerte compleet maken (zelfs al in de auto!). In uw eigen huisstijl, digitaal en door alle collega's gezamenlijk te beheren. Ook opvolging om uw offertes te tracen en uw klant actief op te volgen om deze klus binnen te halen!

Orders

Actieve orderbeheer om overzicht te hebben in uw huidige orders. In uw orderoverzicht kunt u alle informatie kwijt die u kunt verwachten van een systeem en uw verhuizingen of algemene opdrachten zorgvuldig te laten verlopen


Materialen

Overzichtelijk voor u bijgehouden welke materialen er uit staan, wat heeft u teruggekregen en moet u nog onderdelen factureren. Ook voor verhuur! Met één klik uw factuur aangemaakt, zo eenvoudig!

Opslag

Uw kisten en containers per klant inzichtelijk en u wordt geinformeerd wanneer u de opslag moet verlengen. Met enkele kliks is de opslag verlengd en heeft uw klant de factuur in huis. Teveel gefactureerd, geen probleem, wij houden precies bij hoeveel er gecrediteerd moet worden!


Dynamisch planbord

Met het slepen van uw orders, voertuigen, medewerkers en materieel op de juiste dagen heeft u snel uw planning voor elkaar en optimaal overzicht. U weet precies uw beschikbaarheid van uw voertuigen, medewerkers en materieel. Met 3 verschillende planbord uitvoeringen kunt u de juiste keuze die voor u het meeste overzicht biedt

Urenregistratie

Middels deze oplossing heeft u de urenverantwoording van uw medewerkers compleet. Vrije dagen, ziekte, wanneer aanwezig, uren direct toegewezen aan klussen of indirect betaalde uren. Alles in 1 overzicht voor meer controle en optimale verwerking!Medewerkers APP

Vanaf uw digitale planbord de taken versturen naar de APP, digitaal aftekenen, urenverantwoording en meer. Eenvoudig aan te sturen en te installeren op een Android toestel. Géén werkbonnen en handmatige urenverantwoording meer!


Facturatie

Vanuit een afgeronde verhuisopdracht zetten wij uw factuur al klaar met alle gegevens al ingevuld. Wellicht wat aanpassingen en kunt u deze direct online versturen. Met de koppeling naar uw boekhoudpakket en de grootboeknummers is dit zo geregeld!

Activiteiten

U kent het wel, vele notities in uw telefoon of blaadjes. Met de activiteitenmodule kunt u snel uw to do's invoeren en bijhouden, en zelfs toewijzen aan uw collega's. Zo wordt er gezamenlijk een heel dossier opgebouwd per klant om alles na te zoeken, waar u ook bent!

Klachten- en schades

Registratie, opvolging, afhandeling en overzicht van uw klachten- en schades. Met deze module verleden tijd omdat u effectief op de hoogte wordt gesteld. De gegevens blijven netjes bewaard zodat u optimaal kunt schakelen voor betere verwerking en afhandeling van deze taak binnen uw onderneming

Snelle invoer

Snel even een dossier invoeren voor een klus tussendoor? Dat kan met de snelle invoer. Zo gepiept en u kunt deze bv. direct verwerken op uw planbord.
Management

Hoeveel offertes verzonden, geaccordeerd met hoeveel omzet en zelfs per medewerker te bekijken. Omzet totaal voor 1 maand of hoeveel aanvragen via uw website of leadgenerator? Wij verzamelen alle gegevens voor u in 1 duidelijk overzicht met o.a. grafieken.

Koppeling Erkende Verhuizers

Een erkende verhuizer?
Met een automatische koppeling kunt u eenvoudig uw garantiecertificaten indienen, handig!

Nieuwe features

Vernieuwde features zijn constant in ontwikkeling.

Met kennis en kunde te delen met onze klanten en ons als leverancier, worden de beste modules ontwikkeld die volledig aansluiting vinden in uw onderneming. Alleen gefocust op de verhuiswereld.

Move Solutions

Door de persoonlijke benadering en professionele aanpak, kiezen steeds meer verhuisbedrijven voor Move Solutions.

Met een hoge gebruiksvriendelijkheid, techniek van nu en kennis van de verhuizers vertalen in software .... dat is samenwerken naar optimale werking en resultaat!


Enthousiaste professionals

Met een volwassen en ervaren team werken wij elke dag aan diverse online uitdagingen! Van idee tot daadwerkelijke oplevering van onderdelen en nieuwe modules binnen dit systeem, wij willen en blijven voorop lopen.

Niet alleen hebben wij veel ervaring binnen de verhuissector, ook bedienen wij diverse andere sectoren met eigen online software. Van koppeling naar een SAP systeem, online portal tot volledige ERP systemen, wij staan voor vele klanten klaar!
Kijk eens op M.E. Solutions voor diverse referenties!


Met samenwerking vooruit

Naast de samenwerking met diverse verhuisbedrijven, zijn er ook samenwerkingen met een tal van andere aanbieders van IT. Hierdoor kunt u optimaal gebruikmaken van onze software, maar ook die van hen. Zo heeft u precies wat u nodig heeft, makkelijk toch :)

Staat uw leverancier er niet bij?
Geen probleem, een koppeling is absoluut te realiseren.

 • Exact Software
 • Twinfield
 • King
 • Accountview
 • Unit4
 • SnelStart
 • Muis Software
 • Asperion
 • Staat uw leverancier er niet bij? Geen probleem!
  Een koppeling is absoluut te realiseren
drive02 drive02 round
98254
20
152120
67524

9,5 op basis van 5 reviews


Met kleine- en grote verhuisbedrijven in heel Nederland heeft Move Solutions een bewezen oplossing voor de verhuisbedrijven. Vele verhuisbedrijven stappen over van hun huidige werkprocedure, middels papier/excel of een extern softwarepakket, naar Move Solutions.

Bijna alle klanten hebben ons bedrijf leren kennen door ambassadeurs van ons bedrijf, onze enthousiaste klanten! Hier hebben wij onze snelle groei, qua bedrijf als software aan te danken. Wij laten u ook graag kennismaken met onze oplossingen:

Vrijblijvende demo aanvragen

Reviews

Nieuws

#

"...en samen met Move Solutions een geintegreerde, modulaire online tool ontwikkeld. En die blijkt te werken." Lees het volledig artikel hier >

uts van der geest verhuisbedrijf software

Door het enthousiasme van andere verhuisbedrijven en alle mogelijkheden, heeft ook UTS van der Geest gekozen voor Move Solutions.

vlugo verhuisbedrijf

Met de gebruiksvriendelijkheid, de diverse mogelijkheden en de technologie van hedendaags, waren deze elementen de doorslag om over te stappen naar Move Solutions.