Software verhuisbedrijf

Voor en door verhuisbedrijven, helemaal afgestemd deze Verhuis Software! Met de kennis en ervaring van verhuisbedrijven zijn de krachten gebundeld met Move Solutions om deze online software te realiseren

vraag demo aanontdek ons platform
mobile
team1
banner1

Software volledig gefocust op verhuisbedrijven

Taxaties opnemen middels een kladblok, daarna verwerken in een Excel overzicht en verder verwerken tot een nette offerte. Een hoop administratief werk tot het komen van een offerte, en daarbij nog niet gerekend de verdere administratie voor uw opslag en facturatie.

Dat kan nu anders! Met de software van Move Solutions bent u met enkele kliks klaar en daarmee bespaart u hier enorm in uw tijd!

Voor en door verhuisbedrijven is deze software ontwikkeld, vanuit een vraag, een visie en de uiteindelijke software kan menig verhuisbedrijf hier zijn voordeel mee doen!

Zo eenvoudig!

Taxeren en offreren
Middels een tablet kunt u samen met uw klant door de woning of pand heen waarbij u direct de te verhuizen items invult. Per verdieping worden alle mogelijke verhuisobjecten voor u klaargezet waarbij u alleen de aantallen hoeft in te geven. Aantal, uren, inpakken etc.

Zodra u de woning of pand heeft bezocht is de opname zo goed als klaar, middels enkele kliks kunt u vanaf uw kantoor of nog bij de klant thuis de offerte toesturen, geheel in uw eigen huisstijl.

Via opslag?
Binnen het online systeem heeft u verschillende mogelijkheden, waaronder ook bv de opslag. Hiermee heeft u overzicht van wat er staat, maar wanneer ook moet worden gefactureerd. Teveel gefactureerd door eerdere uitslag? Geen probleem, de credit wordt automatisch voor u aangemaakt.

Verhuizing klaar, factuur zo opgemaakt
Nadat de verhuizing klaar is en u middels de werkbonnen en inventarislijsten (automatisch vanuit het systeem) uw medewerkers heeft aangestuurd kunt u de factuur aanmaken.

Met 1 simpele klik wordt de factuur voor u klaargezet, factuurregels opgemaakt en u deze nog kunt personaliseren om de factuur rond te maken. U kunt deze ook direct digitaal verzenden.

Facturen richting uw boekhoudpakket
Deze software voor een verhuisbedrijf is zo ingericht dat u automatisch alle facturen (afhankelijk van uw pakket) naar uw boekhoudsysteem kunt zetten. Hiermee kan uw boekhouder de verdere afhandeling doen van uw verhuisopdracht

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze website!